Ny rådgiver på plass

Heder og ære i Sterk Reklame – i år igjen!

Heder og ære i Sterk Reklame – i år igjen!

Hele 12 utmerkelser til Fasett og våre kunder var resultatet da prisene i Sterk Reklame 2018 var delt ut på den årlige feiringen av reklame, design og kreativitet, som fant sted på Tou Scene fredag 2. november. 

Sterk Reklame er konkurransen som skal vise resten av Norge hva som er det beste av design og reklame fra Stavanger-regionen. Fasett fikk utmerkelser for arbeid vi har gjort for flere av våre kunder. Totalt ble det 2 gull, 1 sølv, 3 bronse og 6 diplomer, og det var arbeid gjort for både Rørleggerkjeden VB, Lyse, ONS, Universitetet i Stavanger, Avinor Stavanger lufthavn, Noova, Nysnø, Grafo og Gofjords som juryen mente var blant det beste herfra siste år.

 

Rørleggerkjeden VB fikk gull i filmkategorien og en bronse i kampanjekategorien for "Den tilfeldige rådgiveren"

 

Det ble også en gull i åpen klasse for Lyse sitt sponsorkonsept og uttaket av dette hos Stavanger Turistforening: Lyse gjorde det mulig for alle gjestene på turistforeningens hytter å kunne skrive ned opplevelsene og historiene fra oppholdet på hyttene ved å gi hver hytte sin helt unike hyttebok. Denne jobben vant også en bronse i håndverkskategorien.

 

Det ble sølv til ONS i printkategorien – utendørskampanje for å få folk flest i Stavanger-området til å komme innom ONS 2018.

 

Det ble en bronse til Grafo sin egenpromo mot regionens matvareprodusenter og -emballasjeleverandører – se hvilke muligheter det er hos oss i Grafo!

 

Det ble også utdelt hele tre diplomer i grafisk design, identitet-kategorien til hhv Nysnø, Gofjords (Tide og Norled) og Noova. Sammen med UiS.no, fikk Noova også diplom i grafisk design, digitale flater-kategorien. Gratulerer alle sammen!

En siste diplom gikk til Avinor Stavanger lufthavn i kategorien sosiale medier. Dubb deg til Dubai-kampanjen mente juryen var blant det beste av denslags i Rogaland sist år.