En god (og nyttig!) start på dagen

Sommeren gikk jammen fort i år! Nå er vi plass, for fullt.

Fasett med i internasjonalt byrånettverk

Fasett med i internasjonalt byrånettverk

Som eneste norske byrå er Fasett antatt i det internasjonale byrånettverket Imagepartners. Det gir både byrået og kundene våre klare fordeler.

Imagepartners er en gruppe bestående av uavhengige reklame- og kommunikasjonsbyrå i Europa og USA. Hvert medlemsland har én representant, og Fasett ble nylig valgt ut til å representere Norge i nettverket.

 

- Fasett er et solid byrå
- Våre researchere pekte ut Fasett som en foretrukket partner i Norge basert på deres markedsposisjon, kompetanse og historie, samt at de som et uavhengig og solid byrå passer Imagepartners sin profil svært godt, sier Raf Van Raemdonck som er leder i Imagepartners og Managing partner i det belgiske byrået Bubka (link).

 

Fasett ble invitert til å holde en presentasjon for Imagepartners med alle partnerne i Wien i vår.

Raf Van Raemdonck, leder i Imagepartners

- Det er en glede å kunne annonsere at Fasett fikk et enstemmig YES! fra samtlige partnerbyrå etter presentasjonen de holdt på partnermøtet, sier Van Raemdonck.

 

Medlemskapet er fordelaktig av flere årsaker:

  • Samarbeid med dyktige byrå gir tilgang til gode kilder for lokalkunnskap om utenlandske marked. Dette er verdifullt for kunder som ønsker å etablere eller videreutvikle sin tilstedeværelse utenfor Norge.
     
  • Det gir oss et faglig nettverk for kompetanseoverføring og dialog med andre solide reklame- og kommunikasjonsbyrå
     
  • Det gir oss økt konkurransekraft i møte med oppdrag av europeisk eller internasjonalt omfang, da vi kan samarbeide om disse med de andre medlemsbyråene.

 

- Et viktig medlemskap

Daglig leder i Fasett, Pål Hjorth Berge, er svært fornøyd med det nye medlemskapet:

 

- Fasett er i stadig utvikling! Dette gjør oss til en enda bedre samarbeidspartner for kundene våre, samtidig som det gir oss økt konkurransekraft og tilgang til nye internasjonale kunder. Vi diskuterer allerede spennende muligheter for samarbeid med flere av de andre byråene i nettverket, og gleder oss til fortsettelsen.