2 x Red Dot til Fasett

Fasett med i internasjonalt byrånettverk

En god (og nyttig!) start på dagen

En god (og nyttig!) start på dagen

Historiens første Fasett-frokost samlet rundt 30 personer til kaffe og en matbit, kombinert med fersk og nyttig kunnskap om målbar markedsføring, synlighet og ikke minst – effekt.

Alle ønsker å få mest mulig igjen for markedsbudsjettet. Men hvordan får man egentlig det? Og, hvordan sjekker man egentlig hva man har fått igjen for investeringene?

Erik Thorsen, Head of performance marketing i mediebyrået BPN/IUM som er nær partner med Fasett, ga tilhørerne  kunnskap om mål og målinger – og utfordret dem samtidig om markedsplaner og tilhørende gjennomføring, måling av resultat og optimalisering underveis.  

Alt starter med godt innhold

- SEO, SEM, ROI… Dette er tema mange hører om hele tiden, men som kan være vanskelige å forholde seg til. Bedrifter anerkjenner at de må gjøre noe, men så er det dette med å komme i gang da… Jeg prøver å gjøre det enklere ved å snakke om der det er viktig å starte: Lage bra innhold. Alt starter der, sier Thorsen, som hadde et helt tydelig kjernebudskap under dagens frokost:

– Alt må måles opp mot klart definerte mål!

Frokostpublikummet engasjerte seg i samtalen, og responsen etter møtet var at flere hadde fått tips til konkrete tiltak for raske forbedringer i deres markedsarbeid – og noe å tygge på også etter at frokosten var fortært…

For meg var det svært nyttig med fokus på hvordan man best mulig måler og optimaliserer anvendt markedsføring.

Kathrine Auestad var fornøyd med utbyttet på historiens første Fasett-frokost.

– For meg var det svært nyttig med fokus på hvordan man best mulig måler og optimaliserer anvendt markedsføring. I dagens digitale verden må man være kontinuerlig bevisst hvordan man sporer treff og når kundene. Riktig valg av ord er også interessant å ha fokus på for å nå målgruppen ute på nettet, så dette er kunnskap jeg tar med meg videre, sier Kathrine Auestad, kommunikasjonskoordinator i VB Varme & Bad.

Fasett-frokoster blir det flere av. Her vil vi belyse viktige faglige emner der en spesialist på området inviteres inn for å dele sin kunnskap. Ønsker du å bli invitert til neste frokost? Gi et lite vink til Rådgiver/planner Maren Aadnøy Goa, så setter vi deg på listen!